Gastouder Alien

Kleinschalige kinderopvang

Over mij


Mijn naam is Alien Ligtenbelt -van Silfhout, ik ben getrouwd met Dirk Jan. Wij hebben vijf volwassen kinderen en drie kleinkinderen. We wonen in een sfeervolle jaren dertig woning aan de Emmalaan in Ede op loopafstand van het station Ede/Wageningen. 


Beneden is een gezellige kinderspeelhoek met allerhande speelgoed en er staat een box. In onze ruime tuin met gras kan lekker gespeeld worden met het buitenspeelgoed op het klimtoestel met glijbaan of in de zandbak. We kunnen er ook op uit met de bakfiets. Boven hebben we een logeerkamer waar kinderen rustig kunnen slapen.


Ik heb een pedagogische opleiding gevolgd en heb jaren ervaring in de opvang van kinderen. Ik heb gewerkt als nanny bij gezinnen thuis en in de reguliere kinderopvang als leidster en als leidinggevende. Om niet alleen andermans kinderen maar ook onze kleinkinderen te kunnen opvangen heb ik besloten gastouder te worden. 


Ik werk met twee gastouderbureaus en ben geregistreerd in het Landelijk register voor Kinderopvang (LRK). Verder heb ik mijn diploma kinder EHBO en ben ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Om bij te blijven betreffende kinderopvang volg ik regelmatig cursussen/trainingen en vakliteratuur.